Verschillende typen villa’s

Drie typen villa’s

Vakantiepark Château Cazalères telt 138 vrijstaande vakantiehuizen, in drie typen: Cazalères, Campagne en Espace. De witte huizen met oranje dakpannen, verspreid over een terrein van circa 12 ha, vormen een gezellig vakantiedorp met als centrale sfeermakers de grote zwembaden met poolbar en ligfaciliteiten, het prachtige Château en het groene Hoefijzer. De vakantievilla’s kunnen worden gereserveerd in verschillende delen van het park: dichtbij het zwembad, gelegen aan het Hoefijzer, gelegen aan de weilandzijde, grenzend aan de bosrand. Voor iedereen is een favoriete plek te vinden.

Liefhebbers van het vakantiepark en de Ariège hebben op Château Cazalères een villa aangekocht. Alle vakantiehuizen zijn dus het eigendom van privé-eigenaren. Door de verschillende interieurs hebben ze stuk voor stuk een eigen karakter. Vanzelfsprekend voldoen ze allemaal aan minimumnormen. Onder ‘Boek Nu’ zijn foto’s opgenomen van het interieur van alle villa’s, die verhuurd worden. Deze kunt u zonder enige verplichting bekijken. Ook kunt u informatie vinden over de uitrusting van de villa’s en de ligging op het park. Ten overvloede: er is gratis WiFi in alle huizen.

Cazalères

Huis voor maximaal 4 personen; twee slaapkamers; circa 44 m² leefruimte.

De Cazalères is een eenvoudig ingericht vakantiehuis, met de volgende indeling (plattegrond):
Een woonkamer van circa 20 m² met een zit- en eethoek, een keukenwand met vier kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Twee kleine slaapkamers: een met twee eenpersoonsbedden en een met een stapelbed. Eenvoudige badkamer met douche en toilet. Klein terras met tuinmeubilair. Van vrijwel alle Cazalères is in 2017 de badkamer vernieuwd.  

Er zijn twee grotere Cazalères beschikbaar (circa 57 m²).

Verhuurprijzen vanaf € 378 tot € 798 per week, zie Prijzen.

Villa Cazaleres
Villa Campagne

Campagne

Villa voor maximaal 6 personen; drie slaapkamers; circa 75 m² leefruimte.

De Campagne is een volledig ingerichte villa voor 6 personen, met de volgende indeling (plattegrond): 
Gezellige woonkamer van circa 25 m² met een open keuken voorzien van een vierpits kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Veel Campagnes zijn ingericht met een vaatwasser, een wasmachine en/of een wasdroger. Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers op de begane grond: een met twee éénpersoonsbedden en één met een stapelbed of twee éénpersoonsbedden. Badkamer met bad of douche; apart toilet. Op de verdieping bevindt zich een tweepersoonsslaapkamer. Royaal terras met tuinmeubilair voor 6 personen.

Verhuurprijzen vanaf € 523 tot € 1.127 per week, zie Prijzen.

Espace

Villa voor maximaal 6 personen; drie slaapkamers; circa 100 m² leefruimte.

Type Espace is een volledig ingerichte villa voor 6 personen, met de volgende indeling (plattegrond):
Een ruime gezellige woonkamer van circa 36 m² met een open keuken voorzien van een vierpits kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Vrijwel alle Espaces zijn ingericht met een vaatwasser, een wasmachine en/of een wasdroger. Verder zijn er op de begane grond een tweepersoonsslaapkamer en een ruime badkamer met ligbad, douchecabine en toilet. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, een overloop en een tweede toilet. Enkele Espaces hebben boven een tweede badkamer. Royaal terras met tuinmeubilair voor 6 personen.

Verhuurprijzen vanaf € 649 tot € 1.295 per week, zie Prijzen.

Op het park is één Espace speciaal ingericht voor mindervaliden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie.

Villa Espace

Parkeren

Ieder vakantiehuis beschikt over een eigen parkeerplek naast of voor het huis. Als u met twee auto’s op het park bent, is het verplicht de tweede auto op het centrale parkeerterrein bij de receptie te parkeren. Ook uw eventuele gasten verzoeken wij vriendelijk hun auto op het centrale parkeerterrein te plaatsen. Parkeren langs de wegen op het park is niet geoorloofd.

Barbecueën

Vanwege het brandgevaar is het niet toegestaan om bij de vakantiehuizen te barbecueën. In het hoogseizoen kunt u echter elke woensdagavond genieten van een groot barbecuefestijn vóór het Château, zie Evenementen bij Prijzen.

Interesse in de aankoop van een villa?

Vele Nederlanders, een enkele Belg en diverse andere Europeanen namen de stap om eigenaar te worden van een vakantiehuis op Vakantiepark Château Cazalères. Vrijwel alle eigenaren genieten met grote regelmaat zelf van hun vakantiehuis, sommige zelfs al vijfentwintig jaar. Zo’n 85% van de vakantiehuizen wordt in voor-, hoog- en naseizoen verhuurd, waarvan circa 90 via deze website. De andere huizen worden door de eigenaar verhuurd of alleen door de eigenaar zelf gebruikt. Er is sprake van een Nederlands bestuur en van Nederlands beheer. Geïnteresseerd? Kijk op www.fransvakantiehuistekoop.nl.

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiegebruik Sluiten