Prijzen

Vroegboekkorting en kortingen per week

Voor vroege vogels: 5% vroegboekkorting. 

Als u nu boekt voor het hoogseizoen van 2019 (29 juni t/m 24 augustus), ontvangt u 5% vroegboekkorting. Deze vroegboekkorting geldt tot 1 februari 2019.

Extra korting bij boekingen van een week of langer!

Als u buiten het hoogseizoen (tussen 29 december 2018 en 29 juni 2019 én tussen 24 augustus en 28 december 2019) reserveert voor een periode van één, twee of drie weken, ontvangt u respectievelijk 10%, 15% of 20% korting. Dat is nog eens aantrekkelijk op vakantie gaan.

Werkwijze kortingen

Kortingen zijn alleen van toepassing op de huurprijs en kunnen niet met elkaar worden gecombineerd, ook niet met andere kortingen of aanbiedingen.

Minimale verblijfsduur

In voor- en naseizoen boekt u tenminste voor drie dagen. In het hoogseizoen, van 29 juni tot 24 augustus 2019, is uitsluitend per week te reserveren, met zaterdag als aankomst- en vertrekdag.

Aanbetalen en annuleren

Na bevestiging van de reservering, doet u binnen 14 dagen 30% van de huursom als aanbetaling. Het nog te betalen restant van de huursom moet uiterlijk 6 weken vóór de dag van aanvang van het verblijf op Château Cazalères, zoals vermeld in de bevestiging, zijn ontvangen. Bij reservering binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf moet het gehele reserveringsbedrag ineens voldaan worden, direct bij reservering. Zie Voorwaarden.

Als meer dan 42 dagen vóór de dag van aankomst wordt geannuleerd, is 30% van de overeengekomen totale huurprijs/kosten, zoals vermeld in de bevestiging/factuur, verschuldigd.

Als minder dan 42 dagen vóór de dag van aankomst wordt geannuleerd, is 100% van de overeengekomen totale huurprijs/kosten, zoals vermeld in de bevestiging/factuur, verschuldigd. Zie Voorwaarden.

Groepen en Familiefeesten

Vakantiepark Château Cazalères is in het voor- en naseizoen geschikt voor groepen en families. Naar uw wens worden meerdere vakantiehuizen gereserveerd. In het Château kunt u zich laten verwennen: van ontbijtbuffet tot sfeervolle diners. Wilt u alleen logies? Ook dat is mogelijk.

Door de ligging en de faciliteiten is het park zeer geschikt voor wielrenners (fietsroutes met etappes uit de Tour de France), waterpoloërs, triathlon atleten (25-meter bad), wandelaars, mountainbikers, maar ook voor amateurkunstschilders en wijnliefhebbers. Voor familiefeesten bent u aan het juiste adres.

Zakelijke bijeenkomsten (vergaderingen, seminars, teambuilding, trainingen) kunt u hier beleggen.

Neem contact op om uw specifieke wensen door te nemen.

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiegebruik Sluiten