Kindvriendelijk

Zelfstandig op pad

Vakantiepark Château Cazalères is in alle opzichten een kindvriendelijk park. Voor elke (kinder)leeftijd zijn er aantrekkelijke activiteiten. De speeltuintjes bij het Château, de minigolf, de trampoline en het kinderbad zijn geliefd bij onze kleine gasten. Voor grotere kinderen (tot 99 jaar…) geven de tafeltennistafels, de tennisbanen, de jeu-de-boules banen en de grote zwembaden veel plezier en sportiviteit. Door de overzichtelijke indeling van het park, met het Château en de zwembaden als centrale plek van samenkomst, zijn jong en oud er snel vertrouwd. Jonge kinderen vinden zelfstandig hun weg over het park, naar het zwembad of naar een nieuw vriendje of vriendinnetje.

Zwembad veilig omheind

Zoals gebruikelijk en wettelijk voorgeschreven zijn alle zwembaden op Vakantiepark Château Cazalères omheind met hekwerken met kindveilige sluitingen. Het royale kinderbad is daarnaast ook nog specifiek afgegrensd van de andere twee baden: uw jonge kinderen kunnen zo heerlijk spelevaren.

Animatie

Animatie

In het hoogseizoen verzorgt ons animatieteam vrijwel alle dagen activiteiten voor verschillende leeftijdscategorieën. Favoriet is en blijft de ‘Happy Dicso’ om 17.00 uur ’s middags. Maar ook voor zwembadspelletjes, voetbal, hockey, lekker knutselen, levend stratego, etc., etc. kun je bij het team terecht. En wil je eens lekker griezelen? Regelmatig worden op en rond het terrein van het park spooktochten georganiseerd. Of doe mee aan ‘Cazalères Got Talent’ en steel daar gewoon even de show! Ten overvloede: deelname aan animatie-activiteiten is GRATIS. 

Poolbar

Geen zin om zelf te koken! Bij de poolbar kunt u terecht voor patat frites, kroketten, frikadellen, kip nuggets, maar ook voor heerlijke koffie, een panini of een quiche. Af en toe erg lekker, zowel voor groot als voor klein!

Nederlandse TV-zenders

En wil je Zapp your planet, SpangaS, het Jeugdjournaal of een ander favoriet tv-programma niet missen, terwijl je in Frankrijk op vakantie bent en eens lekker voor de buis hangen? Geen probleem, Nederlandse televisiezenders zijn in elk huis te ontvangen.

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiegebruik Sluiten