Château Cazalères

Het mooiste vakantiepark in Frankrijk

Boek Nu!
Vroegboekkorting!

Ook in 2019 bent u van harte welkom!

In de glooiende heuvels van de Ariège ligt het prachtige Vakantiepark Château Cazalères op loopafstand van het authentieke dorp Daumazan-sur-Arize. Château Cazalères betekent vakantieplezier in al zijn facetten:

  • veelal prachtig weer ook in voor- en naseizoen
  • fantastische zwembaden(700m2)
  • voldoende ligbedden en parasols
  • comfortabele vrijstaande villa’s met privacy
  • een sfeervol château staat prominent als middelpunt op het vakantiepark
  • restaurant met groot overdekt terras
  • een jong en creatief animatieteam in het hoogseizoen
  • fietsen, wandelen, golfen en nog veel meer!

Kortom: dé plek voor jong en oud om lekker uit te blazen èn een goede uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes in de omgeving! Afhankelijk van het seizoen en de plek op het park waar u een vakantiehuis reserveert, ervaart u het park als dynamisch en gezellig druk dan wel als ontspannen en met veel privacy.

Daarom is Vakantiepark Château Cazalères geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, maar ook voor hen die de rust zoeken van 'la campagne française'. Ons team zal u ook in seizoen 2019 gastvrij ontvangen en alles doen om u een vakantie te bezorgen, waar u met plezier aan terug denkt. In het voor- en naseizoen is het vakantiepark uitermate geschikt voor gezinnen met jonge (niet schoolgaande) kinderen maar ook de oudere vakantieganger komt aan zijn trekken in deze regio. Wat te denken van fietsvakanties in Frankrijk of wandelvakanties, of wil je sportief tennissen of golfen, het is allemaal mogelijk.

Het dorp: Daumazan-sur-Arize

Daumazan-sur-Arize, een rustig dorp met ruim 800 inwoners gelegen in de uitlopers van de Pyreneeën, ligt op een kwartiertje lopen van Vakantiepark Château Cazalères. Van Daumazan naar Toulouse rijdt u in 50 minuten en de hoofdstad van de Ariège, Foix, bereikt u in 35 autominuten. In Daumazan zetelen het klasse-restaurant La Tomate du Jardin, de bar-pizzeria Chez Flo, de eigentijdse cafébar Chez Karin, een Petit Casino, een Tabac, een vernieuwde bakkerij met winkel en de regionaal befaamde slager Gaston Jérome. U kunt de auto dus zomaar een dagje laten staan. Een aantrekkelijke gedachte na een autorit van 1.200km uit Nederland (Utrecht). Veel Nederlandse gasten kiezen ook voor een reis per vliegtuig naar Toulouse (KLM, Easyjet) in combinatie met een huurauto (Europcar, Sixt, Avis, Hertz, Enterprise). Komt u per elektrische auto? Het dorp Daumazan-sur-Arize is modern uitgerust met twee laadpunten van het Reveo laadpalennetwerk.

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiegebruik Sluiten