Prijzen

Een prachtig park voor jonge gezinnen

Château Cazalères is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Het prachtige kinderbad, de speeltuintjes en -in de zomer- de animatie dragen daar zeker aan bij. Voor jonge gezinnen geldt in voor- en naseizoen, als minimaal 7 dagen worden geboekt, een interessante verblijfskorting van 15%. De ‘jonge gezinnenkorting’ is van toepassing op gezinnen waarvan een van de gasten, waarvoor wordt geboekt, t/m 5 jaar oud is op het moment dat de geboekte vakantie ingaat.

Aantrekkelijke kortingen in voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen (van 1 januari tot 30 juni en van 25 augustus tot 31 december 2018)  gelden aantrekkelijke kortingen van 10%, 15% en 20% als respectievelijk 7, 14 of 21 vakantiedagen worden geboekt. Voor 55-plussers geldt een korting van 15% als minimaal 7 dagen worden gereserveerd. De ‘55+-korting’ is van toepassing op reserveringen, waarbij een van de gasten 55 jaar of ouder is op het moment dat de geboekte vakantie ingaat.

Voor reserveringen in de maand juni 2018 gelden nu aantrekkelijke actiekortingen!

Minimale verblijfsduur

In voor- en naseizoen boekt u tenminste voor vier dagen. In het hoogseizoen, van 30 juni tot 25 augustus 2018, is uitsluitend per week te reserveren, met zaterdag als aankomst- en vertrekdag.

Werkwijze kortingen

Kortingen zijn alleen van toepassing op de huurprijs en kunnen niet met elkaar worden gecombineerd, ook niet met andere kortingen of aanbiedingen.

Groepen en Familiefeesten

Vakantiepark Château Cazalères is in het voor- en naseizoen geschikt voor groepen en families. Naar uw wens worden meerdere vakantiehuizen gereserveerd. In het Château kunt u zich laten verwennen: van ontbijtbuffet tot sfeervolle diners. Wilt u alleen logies? Ook dat is mogelijk.

Door de ligging en de faciliteiten is het park zeer geschikt voor wielrenners (fietsroutes met etappes uit de Tour de France), waterpoloërs, triathlon atleten (25-meter bad), wandelaars, mountainbikers, maar ook voor amateurkunstschilders en wijnliefhebbers. Voor familiefeesten bent u aan het juiste adres.

Zakelijke bijeenkomsten (vergaderingen, seminars, teambuilding, trainingen) kunt u hier beleggen.

Neem contact op om uw specifieke wensen door te nemen.

Aanbetalen en annuleren

Na bevestiging van de reservering, doet u binnen 14 dagen 30% van de huursom als aanbetaling. Het nog te betalen restant van de huursom moet uiterlijk zes weken vóór de dag van aanvang van het verblijf op Château Cazalères, zoals vermeld in de bevestiging, zijn ontvangen. Bij reservering binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf moet het gehele reserveringsbedrag ineens voldaan worden, direct bij reservering. Zie Voorwaarden.

Als meer dan 42 dagen vóór de dag van aankomst wordt geannuleerd, is 30% van de overeengekomen totale huurprijs/kosten, zoals vermeld in de bevestiging/factuur, verschuldigd.

Als minder dan 42 dagen vóór de dag van aankomst wordt geannuleerd, is 100% van de overeengekomen totale huurprijs/kosten, zoals vermeld in de bevestiging/factuur, verschuldigd. Zie Voorwaarden.

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiegebruik Sluiten